G Suite

Met uw team samenwerken aan documenten

Als u een groot document samenstelt, wilt u een eenvoudige manier om hieraan samen te werken met uw teamleden. Gebruik Google Documenten om de deeltoegang te beheren, documenten in realtime met anderen samen te bewerken, binnen bestanden te chatten en gerichte feedback te ontvangen. U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over meerdere concepten: gebruik de revisiegeschiedenis om op elk gewenst moment te zien wie wanneer wijzigingen heeft aangebracht of om eerdere versies terug te zetten.

Produceer en deel bestanden voor hoogwaardig advertentiemateriaal met uw bureau via Drive

Werkt u aan bestanden voor advertentiemateriaal met uw bureau? Moet u ervoor zorgen dat iedereen beschikt over de nieuwste ontwerpen, video's, pdf's en meer? Sla werkbestanden en werkmappen op in Drive zodat u ze onmiddellijk kunt delen met uw bureau. Wanneer iemand feedback en goedkeuringen opneemt, laat Drive u zien welke bestanden zijn gewijzigd. Zo beschikt iedereen in verschillende regio's en tijdzones over dezelfde informatie.

Train uw salesmedewerkers op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie via Hangouts

Heeft u salesmedewerkers op verschillende locaties die regelmatig moeten worden bijgeschoold? Wilt u de kosten voor training op locatie beperken? Gebruik Hangouts om een virtuele wereldwijde training te geven en zo tijd en reiskosten te besparen.

Verzamel en analyseer feedback in Formulieren zonder dat u een gegevensexpert nodig heeft

Verzamel en analyseer feedback in Formulieren zonder dat u een gegevensexpert nodig heeft
Wilt u een enquête onder uw doelgroep uitvoeren en daarna snel de resultaten bekijken en analyseren zonder hierbij een gegevensexpert te betrekken? Met Formulieren kunt u snel een online enquête samenstellen. U kunt reacties in realtime bekijken en ze vervolgens analyseren in grafieken en diagrammen in Spreadsheets.

Start uw kosteloze proefperiode

U kunt zich binnen drie minuten aanmelden, zonder creditcardverplichtingen of software die u moet downloaden. Als u hulp wilt bij het instellen van uw account, dan staan wij bij WaDaConsult klaar om u te helpen.

Onbekend met G Suite

Niet iedereen is op de hoogte van de Google G Suite oplossing. We merken dan ook dat de bestaande IT leveranciers van onze klanten hun klanten nooit op de hoogte gebracht hebben van het bestaan van Google G Suite. Of het verhaal dat je je privacy kwijt zou raken bij een overstap naar Google. Dit laatste horen we vaker. We hebben daar een informatiepagina over gemaakt om het onderwerp privacy en Google apart toe te lichten. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat de Google G Suite oplossing niet past in het bestaande verdienmodel van de IT leverancier.

VOORDELEN

Gmail op het werk gebruiken

De ultrabetrouwbare servers van Google bieden een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% voor uw zakelijke e-mail. Dankzij de toonaangevende spamfilters blijft uw inbox vrij van ongewenste e-mail.

E-mailadressen met '@uwbedrijf'

Laat zien wie u bent en wat u doet. Maak daarbij een professionele indruk met aangepaste e-mailadressen voor uw eigen bedrijfsdomein. Maak persoonlijke e-mailadressen voor uw team, zoals walter@uwbedrijf.

Meer dan alleen e-mail

€ 4 per gebruiker per maand omvat ook 30 GB aan cloudopslag, mogelijkheden voor het delen van bestanden, videovergaderingen, dag en nacht ondersteuning en meer. U kunt gemakkelijk upgraden naar onbeperkte opslag wanneer u deze nodig heeft.

Bestanden opslaan en delen

Bewaar al uw werk op één beveiligde locatie met cloudopslag. Open bestanden en deel ze met teamleden wanneer dat nodig is, gewoon vanaf uw computer, telefoon of tablet.

Werken met populaire bestandstypen

Open en bewerk veelgebruikte bestandsindelingen zoals Microsoft® Word, Excel, en Powerpoint. U kunt ook bestanden exporteren naar en delen met mensen die G Suite niet gebruiken.

In realtime samenwerken

Werk tegelijkertijd samen in hetzelfde bestand, terwijl wijzigingen meteen worden weergegeven. U kunt bestanden delen met wie u wilt (ongeacht of mensen G Suite gebruiken) en Microsoft® Office-bestanden bewerken.

Vanaf elke plek werken

Werk samen aan documenten, spreadsheets en presentaties op verschillende apparaten. Door documenten samen in realtime te bewerken, kunt u sneller tot een definitieve versie komen.

Persoonlijk contact houden

Organiseer HD-videovergaderingen vanaf elke locatie, gewoon op uw computer, telefoon of tablet. Daarnaast kunt u presentaties geven, schermen delen en chats verzenden.

Hoogwaardige zakelijke beveiliging

Beveilig al uw bedrijfsgegevens zelfs bij personeelsverloop of wanneer apparaten kwijtraken of worden gestolen.

Eenvoudig IT-beheer

Stel binnen enkele minuten alles in voor nieuwe teamleden. G Suite blijft automatisch up-to-date, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over software-updates of beveiligingspatches.

Samenvattend

Google G Suite – Voordelen

 • Apparaat onafhankelijk
 • Het is gemaakt om samen te werken
 • Minimaal 50% goedkoper dan de bestaande IT situatie Veiliger

Google G Suite – Nadelen

 • Het is ‘anders’ en mensen zullen er even aan moeten wennen
 • Ander document formaat. Je zult je documenten moeten converteren of delen
 • Minder instelmogelijkheden van de omgeving zelf

Microsoft Office365 – Voordelen

 • Het is vertrouwd voor sommige onder ons
 • Gangbaar documenten formaat
 • Je kunt alles instellen in je omgeving instellen

Microsoft Office365 – Nadelen

 • Je hebt nog steeds een onderhoudsintensieve desktop nodig
 • Samenwerken in documenten gaat (nog) niet echt lekker
 • Duur. Komt globaal overeen met de bestaande traditionele IT kosten
 • Lokale veiligheid is een aandachtspunt

WAAROM WADACONSULT ZELF WERK MET G SUITE?

Hoe vreemd het ook klinkt als IT bedrijf, maar wij willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn met onze eigen IT. We hebben dingen te doen. En updates voor computers of door 100 mogelijke settings lopen, dat doen we liever niet. Naar de cloud Office365 of G Suite - Quote 2

Daarom werken we ook op MacBooks. Die werken gewoon. Geen onderhoud, geen moeilijke settings, geen bijzondere security zaken, beheer en instellingen. 

WaDaConsult stapt over naar G-Suite

We claimen niet dat Google G Suite voor iedereen het beste pakket is, maar wel dat er situaties zijn waar het een slimmere keuze is. Alleen zal iedereen dat voor zichzelf moeten bepalen. Het gaat er niet om wie de beste is, maar wat het beste bij jou past zodat jij je IT doelstellingen kunt bereiken. Daar gaat het om.